Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki faszerowane mięsem mielonym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dużych
mięso mielone 0,3 kg
pieprz,przyprawa kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki faszerowane mięsem mielonym

pieczarki obrać,umyć,wyjąć nóżki,do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę,namoczoną bułkę,pieprz,przyprawę kucharek,jajko wszystko wymieszać po wymieszaniu nadziewać mięsem pieczarki,na patelni rozgrzać oliwę panierować pieczarki w jajku i tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz i piec na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 17.10.2012 15:38
rewelacja:)
Wafelek2601 21.09.2012 08:36
Pyszne pieczarki, często takie robię
Monika193
Monika193 28.08.2011 19:59
pyszne
Angelika10 10.06.2011 21:29
Robiłam podobne ,wszystkim smakowały poprostu pyszne polecam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak