Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kaszy kus-kus i tuńczyka

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kaszy kus-kus i tuńczyka

Kaszę Kus-Kus(ok. 2 cm warstwa) ugotować w lekko osolonej wodzie. Najlepiej poprowadzić się sposobem przygotowania umieszczonym na opakowaniu.
Paprykę posiekać na drobne części. Następnie kukurydze i paprykę dodać do, wystudzonej wcześniej, kaszy. Następnie dodać tuńczyka i majonez. Wszystko wymieszać i przyprawić do smaku.
Najlepiej podawać po jakimś czasie schłodzone w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 12.10.2012 12:44
musi byc pyszna
Mariusz17 07.12.2010 14:04
Jeszcze nie próbowałem kaszy kus-kus z tuńczykiem
Kate131 03.12.2010 08:35
ciekawa
etka 11.11.2010 17:10
Lubię takie sałatki!
ola2733 25.06.2010 17:17
smakowite
remprzem 29.05.2010 10:05
o to cos dla mojego męża:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak