Przepis i sposób przygotowania na: Kluski na parze z białym serem
Nadzienie
Widelcem rozgnieść twaróg dodać resztę składników i wymieszać.
mąka pszenna | 0,5 kg |
drożdże | 5 dkg |
mleko | 0,5 szkl |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
masło roztopione | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
sól | szczypta |
Nadzienie: | |
twaróg | 25 dkg |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: