Składniki:
kurki | 1 kg |
biały ocet winny | 500 ml |
woda | 250 ml |
tymianek | 6 gałązek |
czosnek | 6 ząbków |
skórka cytrynowa | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
pieprz | 5 ziaren |
sól | 1 łyżka |
oliwa |
kurki | 1 kg |
biały ocet winny | 500 ml |
woda | 250 ml |
tymianek | 6 gałązek |
czosnek | 6 ząbków |
skórka cytrynowa | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
pieprz | 5 ziaren |
sól | 1 łyżka |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: