Składniki:
stek wołowy | 25 dag |
woda | 1\\2 szkl |
mąka kukurydziana | 2 łyżeczki |
sos rybny | 2 łyżeczki |
sos ostrygowy | 1 łyżeczka |
cebula | |
czosnek ząbki | 3 |
sól | |
pieprz | |
olej | |
kolendra | |
pieczarki | 20 dag |
kalafior | 1\4 różyczki |
stek wołowy | 25 dag |
woda | 1\\2 szkl |
mąka kukurydziana | 2 łyżeczki |
sos rybny | 2 łyżeczki |
sos ostrygowy | 1 łyżeczka |
cebula | |
czosnek ząbki | 3 |
sól | |
pieprz | |
olej | |
kolendra | |
pieczarki | 20 dag |
kalafior | 1\4 różyczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: