Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka musztardowo-imbirowa Eli
Ja podałam łopatkę z kluskami śląskimi (przepis w mojej galerii) i kapustą czerwoną (przepis w mojej galerii).
łopatka bez kości | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
czosnek-może być mniej | 8 ząbków |
musztarda | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 |
olej do smażenia | 4 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: