Przepis i sposób przygotowania na: Delicja orzechowa (orzeszki)
2. Masa orzechy sparzyć gorącą wodą zemleć w maszynce masło utrzeć z cukrem połączyć z orzechami i likierem
mąka | 4 szkl |
margaryna | 1 szt |
jaja | 1 szt |
cukier puder | 0,5 szkl |
śmietana gęsta | 1 szkl |
sól | do smaku |
orzechy włoskie | 25 dag |
cukier puder | 25 dag |
żółtko jajek | 2-3 szt |
kakao | do smaku |
likier waniliowy | do smaku |
Soda oczyszczona Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: