Składniki:
fasola Jaś | 2 szkl |
smalec | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1 pęczek |
grzyby suszone | 2 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana | 1/4 szkl |
natka pietruszki | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasola Jaś | 2 szkl |
smalec | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1 pęczek |
grzyby suszone | 2 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana | 1/4 szkl |
natka pietruszki | 2 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: