Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka mioorto z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałatka mioroto 1 opakowanie
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidorki cherry 6 szt.
jogurt naturalny 1/2 szklanki
sok z cytryny
sól do smaku
koperek świeży 1 pęczek
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka mioorto z tuńczykiem

Na sałacie układamy odcedzonego z zalewy tuńczyka, pokrojone w ćwiartki pomidorki.
Przygotuj sos jogurtowo-koperkowy: Jogurt naturalny wymieszaj z szczyptą soli, cukrem, pieprzem, sokiem z cytryny, posiekanym koperkiem. Sałatkę polewamy sosem tuż przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 09.06.2012 15:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak