Składniki:
kapusta biała | 1/2 główki |
brukiew | 300 g |
ziemniak | 300 g |
cebula | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
olej | 6 łyzek |
bulion warzywny | 1,5 l |
gałka muszkatołowa | 1 sztuka |
kapusta włoska | 1/2 główki |
kapusta biała | 1/2 główki |
brukiew | 300 g |
ziemniak | 300 g |
cebula | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
olej | 6 łyzek |
bulion warzywny | 1,5 l |
gałka muszkatołowa | 1 sztuka |
kapusta włoska | 1/2 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: