Składniki:
mortadela | 30 dag |
cebula | 5-6 sztuk |
olej | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 4 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżeczki |
musztarda | 0,5 łyżki |
ogórki kiszone | 1 słoik |
mortadela | 30 dag |
cebula | 5-6 sztuk |
olej | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 4 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżeczki |
musztarda | 0,5 łyżki |
ogórki kiszone | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: