Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czosnkowo-cebulowy sos do pizzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
keczup pikantny 4 łyżki
koncentrat pomidorowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: czosnkowo-cebulowy sos do pizzy

Cebule obieramy kroimy w kostke , czosnek obieramy , miażdzymy na rozgrzanej oliwie podsmażay cebulę dodajemy czosnek, gdy się zeszkli dodajemy keczup i koncentrat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 07.03.2011 20:03
jak dla mnie może być

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak