Przepis i sposób przygotowania na: SOS CHRZANOWY DO RYB, MIĘS I JAJEK
Do zasmażki dodać chrzan, wlać śmietanę, do smaku dodać cukier, kwasek, sól, ponownie zagotować. Dodać żółtko, wymieszać, pogrzać.
SMACZNEGO !!!
bulion | 1 szkl. |
chrzan świeżo starty | 10 dag. |
masło | 1 łyżka |
mąka | 3 dag. |
śmietana | 1/2 szkl. |
żółtko jajek | 1 sztuka |
Kwas cytrynowy Prymat | - do smaku |
sól | - do smaku |
cukier | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: