Składniki:
cielęcina bez kości | 40dag |
groszek | puszka |
jajko | 2 |
zalewa z groszku | 1\\2szkl |
maka uprażona | łyżka |
śmietana | 1\\2szkl |
posiekany koperek | |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | 15dag |
cielęcina bez kości | 40dag |
groszek | puszka |
jajko | 2 |
zalewa z groszku | 1\\2szkl |
maka uprażona | łyżka |
śmietana | 1\\2szkl |
posiekany koperek | |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | 15dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: