Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z konserwy rybnej z natką selerem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler liście 7 sztuk
ser żółty 20 dag
konserwa rybna w pomidorach 1 puszka
olej 3 dag
cukier 1 szczypta
Kwas cytrynowy Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z konserwy rybnej z natką selerem

liście selera opłukać otrząsać z wody usiekać jak najdrobniej ser pokroić w drobną kostkę rybę osączyć z zalewy rozdrobnić widelcem olej wymieszać w sosem rybnym doprawić cukrem i kwaskiem do smaku składniki sałatki wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak