Przepis i sposób przygotowania na: Babka z budyniem.
Piec godzinę w srednio nagrzanym piekarniku.Babke można polukrować albo posypać cukrem pudrem.
Smacznego!
mąka | 2,5 szklanki |
budyń waniliowy | 2 szt. |
cukier | 1,5 szklanki |
margaryna | 12 dag |
oliwa | 1 łyzka |
jaja | 2 szt |
mleko | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 szt. |
tłuszcz do formy | - wg.uznania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | - wg.uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: