Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka w galareciez warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 1 kg
włoszczyzna 20 dag
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
białko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka w galareciez warzywami

Golonkę myjemy, kroimy na porcje.
Golonkę zalać wodą, posolić i ugotować.
Pod koniec gotowania dodać warzywa.
Szklankę wody z golonki wymieszać z koncentratem pomidorowym i jednym białkiem, zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Wywar wylać na pokrojoną drobno golonkę, dodać do niego pokrojone drobno warzywa.
Pozostawić do ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 22.07.2012 14:33
smaczne:)
kate.500 15.07.2012 13:59
pycha
Norgiusz 18.04.2012 07:43
lubie golonke
magical66 02.11.2011 16:03
ciekawe
Dorota59 09.06.2011 08:58
ale bym teraz zjadła taką goloneczkę
Ania67 22.05.2011 11:07
super
AgaS10 16.05.2011 14:01
ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak