Składniki:
wywar z warzyw | 2 l |
zakwas na żur | 500 ml |
jaja | 10 szt |
biała kiełbasa | 50 dag |
biały ser | 50 dag |
śmietana | 300 ml |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 szt |
wywar z warzyw | 2 l |
zakwas na żur | 500 ml |
jaja | 10 szt |
biała kiełbasa | 50 dag |
biały ser | 50 dag |
śmietana | 300 ml |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: