Składniki:
polędwica wieprzowa | 400 g |
parmezan starty | 50 g |
papryka czerwona | 2 szt |
rukola | 100 g |
cykoria | 1 mała |
musztarda | 1 łyżeczka |
oliwa | 60 ml |
sól | |
ocet winny | 2 łyżki |
kapary | 2 łyzki |
polędwica wieprzowa | 400 g |
parmezan starty | 50 g |
papryka czerwona | 2 szt |
rukola | 100 g |
cykoria | 1 mała |
musztarda | 1 łyżeczka |
oliwa | 60 ml |
sól | |
ocet winny | 2 łyżki |
kapary | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: