Składniki:
polędwica wieprzowa | 0,3 kg |
słonina | 8 dag |
pieczareki całe | 25 dag |
mąka | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 1 kieliczek |
bułka | 2 sztuki |
tłuszcz | 3 łyżi |
pasztet | 8 dag |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
polędwica wieprzowa | 0,3 kg |
słonina | 8 dag |
pieczareki całe | 25 dag |
mąka | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 1 kieliczek |
bułka | 2 sztuki |
tłuszcz | 3 łyżi |
pasztet | 8 dag |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: