Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora i czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
por 3 sztuki
majonez 6 łyżek
cukier
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora i czerwonej kapusty

Kapustę szatkujemy, soli i odstawiamy na 30 min, odciskamy, por siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 05.10.2011 23:46
Mniam.
bercik1 05.10.2011 23:46
Mniam.
IlonaAlbertos 05.10.2011 21:58
Bardzo lubię tego typu surówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak