Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z serkami topionymi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka kurczaka 2 sztuki
ryż 10 dkg
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
duży serek topiony śmietankowy 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z serkami topionymi

Skrzydełka zalać wodą, zagotować. Dodać kostkę rosołową. po kilkunastu minutach dodać ryż, wymieszać. Kiedy wszystko będzie miękkie dodać koncentrat pomidorowy, zagotować. Potem dodać rozkruszony serek, mieszając, rozpuścić go. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 16.11.2013 14:11
lubię pomidorową z ryżem
caralajna 24.08.2013 07:51
też często dodaję serek topiony do pomidorowej, jest pyszna
GGABI 27.09.2012 12:51
pycha
Anna152 02.08.2012 06:55
ciekawe jak smakuje
mela25 13.06.2012 08:45
wygląda pysznie
Miki 20.05.2012 16:19
fajna
ankaryba 09.05.2012 13:29
ciekawy przepis :-)
magduś83 20.01.2012 14:03
ciekawe rozwiązanie
Angelika10 14.01.2012 01:04
świetna ;)
Iwusia 23.12.2011 23:44
pomysłowa
Wacław 23.12.2011 10:52
fajny przepis !
RenataZ-et 14.09.2011 21:12
wyśmienite zupka
Anna138 23.08.2011 23:25
też tak robię i jest pyszna
Seba 31.07.2011 11:08
super
mirosława4 18.07.2011 18:05
smaczna zupka
IKrakowianka 24.06.2011 14:29
bardzo lubię pomidorówkę
Motorek 20.06.2011 12:32
ciekawe jak smakuje taka zupa
Iwona51
Iwona51 18.06.2011 13:18
super
Tika4444 18.06.2011 11:06
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak