Składniki:
imbir starty | 50 g |
ocet winny | 0,5 l |
cebula | 2 szt |
czosnek | 6 ząbkow |
brązowy cukier | 500 g |
Gorczyca biała cała Prymat | 50 g |
sól | 1 łyżka |
chili | 1 łyżeczka |
rodzynki | 200 g |
migdały siekane | 50 g |
jabłko kwaśne | 16 kilka szt. |
imbir starty | 50 g |
ocet winny | 0,5 l |
cebula | 2 szt |
czosnek | 6 ząbkow |
brązowy cukier | 500 g |
Gorczyca biała cała Prymat | 50 g |
sól | 1 łyżka |
chili | 1 łyżeczka |
rodzynki | 200 g |
migdały siekane | 50 g |
jabłko kwaśne | 16 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: