Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kurczakiem i pieczarkami
Drobno pokroić jajka i pieczarki. Selera, kukurydzę i fasolę odcedzić z zalewy. Szczypiorek drobno posiekać. Połączyć wszystkie składniki z majonezem. Doprawić do smaku.
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
pieczarki marynowane | 1 słoik |
seler marynowany | 1 słoik |
kukurydza | 1 puszka |
rodzynki | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
szczypiorek | 1/2 pęczek |
majonez | 5 łyżek |
sól | |
pieprz | |
olej | |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: