Składniki:
ogórki | 1 kg |
papryka czerwona | 40 dag |
woda | 2 szkl |
ocet 10 % | 1/4 szkl |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
pieprz | do smaku |
sól | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | do smaku |
koper | do smaku |
cukier | 2 łyżeczki |
ogórki | 1 kg |
papryka czerwona | 40 dag |
woda | 2 szkl |
ocet 10 % | 1/4 szkl |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
pieprz | do smaku |
sól | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | do smaku |
koper | do smaku |
cukier | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: