Przepis i sposób przygotowania na: aromatyczna zupa pieczarkowa
Masło mieszamy z solą czosnkową, smarujemy chleb i kroimy małe cząstki, które następnie wrzucamy na rozgrzany olej.
Można dodać kawałki mięsa. Grzanki dajemy dopiero na talerzu.
udka kurczaka całe | 1 szt |
serek pleśniowy | 2 łyżki |
szczypiorek siekany | 2 łyżki |
curry | do smaku |
wino białe | 5 łyżek |
chleb tostowy | 3 kromki |
olej do smażenia | do smażenia |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
kostka rosołowa | 0,5 szt |
masło | 1 łyżka |
pieczarki | 7 szt |
Bulion grzybowy | 0,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: