Składniki:
makaron rurki | 40 dkg |
łopatka bez kości | 20 dkg |
karkówka | 20 dkg |
przecier pomidorowy | 0,5 słoiczka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
oliwa | 3 łyżki |
papryka | 0,5 duzej |
śmietana | 1 łyżka |
makaron rurki | 40 dkg |
łopatka bez kości | 20 dkg |
karkówka | 20 dkg |
przecier pomidorowy | 0,5 słoiczka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
oliwa | 3 łyżki |
papryka | 0,5 duzej |
śmietana | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: