Składniki:
pstrąg | 1 kg |
mąka owsiana | 3 łyżki |
masło | 3 dag |
mleko | 2 szklanki |
Kwas cytrynowy Prymat | 0,5 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 łyżka posiekanej |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz do smażenia | 1 sztuka |
pstrąg | 1 kg |
mąka owsiana | 3 łyżki |
masło | 3 dag |
mleko | 2 szklanki |
Kwas cytrynowy Prymat | 0,5 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 łyżka posiekanej |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz do smażenia | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: