Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki czerwone z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 1 kg
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
jabłko kwaśne 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki czerwone z jabłkami

Buraczki umyć, ugotować, obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach, jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Składniki włożyć do miski, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 18.12.2013 08:06
smaczny dodatek do obiadku
IlonaAlbertos 03.05.2013 23:07
Pyszne muszą być.
Rogalik 09.08.2012 14:45
pyszne
irenka 04.07.2012 14:38
fajne
Wafelek2601 05.05.2012 00:20
pyszne buraczki
alaaa 25.11.2011 19:56
też takie robię ,pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak