Składniki:
jajko | 4 szt |
kabaczek | 80 dag |
cebula | 2 szt |
gęsta śmietana | 0,75 szklanki |
parmezan starty | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
skórka otarta z cytryny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
jajko | 4 szt |
kabaczek | 80 dag |
cebula | 2 szt |
gęsta śmietana | 0,75 szklanki |
parmezan starty | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
skórka otarta z cytryny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: