Składniki:
kapusta pekińska | 40 dag |
marchew | 20 dag |
olej | 8 łyżek |
sok z cytryny | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
kefir | 1 szklanka |
cukier | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | 3 grubo siekane |
kapusta pekińska | 40 dag |
marchew | 20 dag |
olej | 8 łyżek |
sok z cytryny | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
kefir | 1 szklanka |
cukier | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | 3 grubo siekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: