Składniki:
rabarbar | 50 dag |
twaróg | 15 dag |
cukier | 7 dag |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
sól | do smaku |
olej | 4 łyżka |
jajko | 1 |
śmietana | 125 ml |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
miód | 2 łyżka |
cukier puder |
rabarbar | 50 dag |
twaróg | 15 dag |
cukier | 7 dag |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
sól | do smaku |
olej | 4 łyżka |
jajko | 1 |
śmietana | 125 ml |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
miód | 2 łyżka |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: