Składniki:
sok z cytryny | |
jogurt naturalny | 1/3 szklanki |
ocet jabłkowy | 1/3 szklanki |
oliwa | 2 qłyżki |
sól | |
pieprz | |
orzechy laskowe | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
winogrona | 10 dag |
kapusta czerwona | 40 dag |
sok z cytryny | |
jogurt naturalny | 1/3 szklanki |
ocet jabłkowy | 1/3 szklanki |
oliwa | 2 qłyżki |
sól | |
pieprz | |
orzechy laskowe | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
winogrona | 10 dag |
kapusta czerwona | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: