Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Amur po krymsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 600 g
żółtko jajek 2 szt
natka pietruszki posiekana
wywar warzywny 1 szkl
śmietana 1/2 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
Kolendra cała Prymat do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku
ser żółty 50 (twardy)

Przepis i sposób przygotowania na: Amur po krymsku

Rybę oczyścić ,wypatroszyć,opłukać,pokroić na części, ,zalać wywarem,dodać przyprawy,ugotować na wolnym ogniu,śmietanę zmieszać z żółtkami ,posiekaną natką pietruszki i przyprawami,zalać rybę,posypać startym serem i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak