Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
sól do smaku
cebula dymka ze szczypiorkiem
papryka pomarańczowa 1 szt
cebula 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem i warzywami

Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy .Do ryżu dodajemy posiekana cebulę i dymkę .Mieszamy .Tuńczyka wyciągamy z puszki i w raz z olejem dodajemy do sałatki .Mieszamy dokłądnie.doprawiamy do smaku pieprzem . Paprykę kroimy na małe kawałeczki dodajemy i ponownie mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 25.07.2012 21:12
ooo.. ciekawa;) jak się uda zrobię na weekend mężowi:)
dorota20w 21.10.2011 10:20
chętnie bym zjadła :)
owocówka 21.10.2011 08:54
mniam
gosia47-47 21.10.2011 08:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak