Składniki:
wywar z warzyw | 1 litr |
grzyby leśne | 30 dag |
cebula | 1 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mąka | 1 łyżeczka |
sól, pieprz chili | |
przecier pomidorowy | 1 łyzka |
wywar z warzyw | 1 litr |
grzyby leśne | 30 dag |
cebula | 1 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mąka | 1 łyżeczka |
sól, pieprz chili | |
przecier pomidorowy | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: