Składniki:
biszkopt ciemny | 1 szt. |
śmietana kremówka | 750 ml |
śmietan fix | 3 szt. |
cukier wanilinowy | 2 szt. |
cukier drobny | 0,5 szkl. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
woda | 120 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
banan | 3 szt. |
biszkopt ciemny | 1 szt. |
śmietana kremówka | 750 ml |
śmietan fix | 3 szt. |
cukier wanilinowy | 2 szt. |
cukier drobny | 0,5 szkl. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
woda | 120 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
banan | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: