Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w grzybowej pierzynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 40 dag
grzyby 25 dag
czosnek 1 ząbek
olej trochę
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sok z cytryny trochę

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w grzybowej pierzynce

rybe pokrój na porcję posyp solą i białym pieprzem odstaw w chłodne miejsce na pól godziny,grzyby umyj i drobno posiekaj usmaż na rozgrzanym oleju podsmaż także czosnek i zdejmij z ognia. łososia usmaż z obu stron. kawałki ryby ułóż na talerzu i obłóż grzybami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak