Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kwasówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 30 dag
włoszczyzna trrochę
pieczarki 20 dag
sok z kapusty kwaszonej 3 szkl
mąka 2 łyżki
masło 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kwasówka

mięso pokrój,włoszczyzne obierz i pokrój w słupki.pieczarki oczyść.warzywa mięso i grzyby zalej 6 szklankami wody i ugotuj. dodaj sok z kwaszonej kapusty przypraw solą i pieprzem,zapraw zupe zasmażką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak