Składniki:
buraczki ćwikłowe małe | 6 szt |
szalotka posiekana | 2 szt |
musztrada Dijon | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
korniszony | 2 drobno pokrojon |
buraczki ćwikłowe małe | 6 szt |
szalotka posiekana | 2 szt |
musztrada Dijon | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
korniszony | 2 drobno pokrojon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: