Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina duszona w winie
Podawać polaną sosem, z makaronem wstążki i zieloną sałatą ze śmietaną jogurtowa oraz szparagami w sosie beszamelowym.
zmiażdżony czosnek | 2 ząbki |
śmietana kremówka | 0,5 szklanki |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
koperek | 5 łyżek |
sól | 1 szczypta |
rosół warzywny | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
cielęcina bez kości | 1,5 z udźca |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: