Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne
Mleko połączyc z kremówką. Zetrzeć do tego ser. Przyprawić. Na naczynie żaroodporne dać warstwę makaronu, mięsa i śmietany. Na wierzch dać kawałki masła i zetrzeć ser żółty. Piec ok. 40 minut w 200 st.
makaron lasagne | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
mięso mielone | 20 dag |
pieprz | |
śmietana kremówka | 20 dag |
mleko | 120 ml |
ser żółty | 35 dag |
masło | 1 kostka |
sól | |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: