Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z masą kokosową
W garnku roztopić masło ze śmietanką i cukrem, pogotować kilka minut na wolnym ogniu. Dodać wiórki kokosowe, wymieszać. Wystudzoną masą przełozyć ciasto.
mąka | 2 szkl |
cukier | 1 , 25 szklanki |
kkao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olej | 1/2 szkl |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 2 szt |
śmietanka | 1/4 szkl |
wiórki kokosowe | 10 dkg |
masło | 1/3 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: