Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka zapiekana z szynką, pomidorem i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
pomidor 1 szt
szynka gotowana 5 plasterków
ser topiony 5 plasterków
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka zapiekana z szynką, pomidorem i serem

Bagietkę kroimy w małe kromeczki, smarujemy masłem. Na masło kładziemy kawałek szynki i plasterek pomidora a następnie kawałek sera. Tak przygotowane kromeczki układamy na blasze i wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Gdy ser się roztopi wyjmujemy. Najlepiej smakują ciepłe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 10.01.2012 17:55
proste i smaczne
ronald88 23.12.2011 11:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak