Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY DO RYBY

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 20 dag
cebula biała 0,5 sztuka
koper świeży 3 łyżka
marchew 0,5 sztuka
jabłko 0,5 sztuka
cukier drobny 0,5 łyżeczka
cytryna 1 plaster
oliwa do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY DO RYBY

Kapustę pokroić,dodać poszatkowaną cebulę i koper. Marchew i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko połączyć z cukrem,oliwą i wyciśniętym sokiem z cytryny.Dokładnie wymieszać, odstawić na godzinę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 02.12.2011 21:57
taką lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak