Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki zapiekane z muszlami, pieczarkami i sosem śmietanowym
Kroki postępowania
Makaron i pieczarki ułożyć w naczyniu do zapiekania.
makaron muszle | 1 opakowanie |
łopatka bez kości | 60 dag |
pieczarki | 15 dag |
pomidory pieczone | 2 szt. |
jajko | 1 szt. |
por (biała część) | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
gałka muszkatołowa Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
masło | do smażenia |
olej rzepakowy | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: