Składniki:
gruszka | 1 szt. |
szynka parmeńska | 4 plastry |
rukola | kilka liści |
ser lazur | 4 kawałki |
sos balsamiczny | |
oliwa | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
miód pszczeli | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
gruszka | 1 szt. |
szynka parmeńska | 4 plastry |
rukola | kilka liści |
ser lazur | 4 kawałki |
sos balsamiczny | |
oliwa | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
miód pszczeli | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: