Przepis i sposób przygotowania na: sałatka grecka
Fetę najlepiej dodawać na samym końcu - unikamy wtedy zbytniego zmiażdżenia sera podczas mieszania.
oliwki czarne | 1 słoik |
oliwki zielone | 1 słoik |
sałata lodowa | 0,5 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
papryka żółta | 0,5 szt |
ogórek | 0,5 szt |
pomidor | 1 szt |
cebula | 0,5 szt |
ser feta | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
kukurydza w puszce | 1 szt |
oliwa | do smaku |
przyprawy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: