Składniki:
ryż do sushi | 450 g |
ocet ryżowy | 60 ml |
cukier | 2 łyżki czubate |
sól | 1 łyżeczka |
łosoś filet | 30 dag |
awokado | 1 |
ogórek | 1 |
papryka żółta | 1 |
nori | 6-7 glonów |
wasabi | |
sos sojowy | |
woda | 600 (źródlana) |
ryż do sushi | 450 g |
ocet ryżowy | 60 ml |
cukier | 2 łyżki czubate |
sól | 1 łyżeczka |
łosoś filet | 30 dag |
awokado | 1 |
ogórek | 1 |
papryka żółta | 1 |
nori | 6-7 glonów |
wasabi | |
sos sojowy | |
woda | 600 (źródlana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: