Składniki:
płaty śledziowe | 4 solone |
mleko | 1 szklanka |
cebula | 5 średnich |
olej | 6 łyżek duzych |
ziemniaki | 5 |
majonez | 8-10 łyżek |
buraki czerwone | 4 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
jajek | 5 |
tymianek | kilka gąłązek |
płaty śledziowe | 4 solone |
mleko | 1 szklanka |
cebula | 5 średnich |
olej | 6 łyżek duzych |
ziemniaki | 5 |
majonez | 8-10 łyżek |
buraki czerwone | 4 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
jajek | 5 |
tymianek | kilka gąłązek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: